Over

Twee paar voeten aan het struinen over de vele wandelpaden in Nederland. Onderweg al fotograferende ontdekken wat er allemaal leeft in een gebied. Eenmaal thuis alles vastleggen in het wandellogboekje en de routes een score geven. Totdat er op een gegeven moment zoveel routes bewandeld en beschreven waren dat wij het overzicht van onze bevindingen begonnen te missen. En wat is er nou handiger dan een website waarop alles terug te vinden is? Zo is het idee achter voetzoekers.nl ontstaan.

Op deze website vind je routes onderverdeeld in afstand of op gebied/beheerder. Zo is er voor iedereen en voor ieder moment wel een geschikte route te vinden om er toch even op uit te gaan.

Graag nemen wij jullie mee naar de vele wandelroutes in de schitterende Nederlandse natuur. Mooie route gevonden? Ga deze dan zeker ook zelf bewandelen. Beoordeel de route en laat ons weten hoe je de route hebt ervaren in een reactie.

Over
voetzoekers

voetzoekers gaan op zoek naar de mooiste paden, routes en natuurgebieden. Heb jij een goede tip of een mooie route voor ons? Stuur ons dan een e-mail.

Neem contact met ons op

Volg ons