Landschap Overijssel

Landschap Overijssel staat voor natuur & landschap met kwaliteit voor mens, plant en dier. Kortom mooie natuur en schitterende wandelroutes!

Natuur & landschap

Landschap Overijssel beheert verschillende natuurterreinen zoals bossen, heidevelden, beekdalen, hoogveengebieden, landgoederen en cultuurlandschappen. Wie een bezoek brengt aan Overijssel valt meteen voor het landschap en de mooie natuurgebieden.

Er is verspreid over de provincie Overijssel zo'n 5000 hectare aan natuurterreinen en landgoederen in beheer. Door het herstel en ontwikkeling van deze gebieden kunnen wij als wandelaars ervan blijven genieten. Maar voor veel planten en dieren zijn deze gebieden ook van groot belang. Op deze pagina hebben wij de wandelroutes van Landschap Overijssel verzameld. Waar ga jij de volgende keer wandelen?


Routes van Landschap Overijssel

3 km – Reestdal – Geel
3 tot 5 kilometerLandschap OverijsselOverijsselProvinciale Landschappen

3 km – Reestdal – Geel

De routes bij Oud Avereest zorgen voor een prachtige wandelervaring. Het is gelegen op de grens van Overijssel en Drenthe in het Reestdal. In dit landschap met oude ...
voetzoekers

voetzoekers gaan op zoek naar de mooiste paden, routes en natuurgebieden. Heb jij een goede tip of een mooie route voor ons? Stuur ons dan een e-mail.

Neem contact met ons op

Volg ons